-1 C
New York
Wednesday, January 23, 2019

Femra më e bukur në botë nuk ndahet nga këto preparate

Për eksperimentet në fëmijëri “Si fëmijë, nuk kanë qenë vajzë tipike. Disa vajza shpesh u kanë bërë frizura njëra-tjetrës dhe kanë shpikur frizura të reja....

Building an API in 60 seconds, without any server setup

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

Si të eliminosh njollat e djersës dhe erën e pakëndshme në xhaketë

Të gjithë i lajmë e i pastrojmë më rrallë xhaketat. Shumica e tyre kanë pëlhura delikate, lëkurë, kamosh apo edhe të tjera materiale që...

Tetë gabimet e përgatitjes së kafes

Me gjithë faktin që kafen mund ta gjeni në pothuajse çdo cep, është jashtëzakonisht e vështirë të bëhet si duhet. Më së shpeshti ndodh...

Truk për patate të pjekura perfekt

Patatja e pjekur për shumicën e njerëzve është njëra ndër ushqimet më të preferuara. Ky është truku i vogël i cili mund t’ju ndihmojë...

LATEST NEWS

MUST READ