4.5 C
New York
Sunday, November 18, 2018

Mungesa e gjumit, zvogëlon sasinë e spermës me një të tretën

Problemet e gjumit mund të ulin në mënyrë drastike fertilitetin e burrave të rinj, paralajmërojnë ekspertët. Ata që luftojnë për të fjetur gjatë natës...

Si të eliminosh njollat e djersës dhe erën e pakëndshme në xhaketë

Të gjithë i lajmë e i pastrojmë më rrallë xhaketat. Shumica e tyre kanë pëlhura delikate, lëkurë, kamosh apo edhe të tjera materiale që...

Dy ushqimet më të mira për zemër të shëndetshme

Asnjëherë nuk jeni shumë të rinj për të filluar të mendoni rreth shëndetit të zemrës. Në fakt, ka shumë dëshmi që tregojnë se aq...

Alergjitë duhet marrë seriozisht

Hulumtimi, i cili ka analizuar të dhënat e gati 12.000 personave, të cilët janë pranuar në emergjencë ose janë hospitalizuar për shkak të anafilaksisë,...

Tetë gabimet e përgatitjes së kafes

Me gjithë faktin që kafen mund ta gjeni në pothuajse çdo cep, është jashtëzakonisht e vështirë të bëhet si duhet. Më së shpeshti ndodh...

LATEST NEWS

MUST READ