-1 C
New York
Wednesday, January 23, 2019

Dy ushqimet më të mira për zemër të shëndetshme

Asnjëherë nuk jeni shumë të rinj për të filluar të mendoni rreth shëndetit të zemrës. Në fakt, ka shumë dëshmi që tregojnë se aq...

Mbjellja natyrale e qerpikëve testohet mbi Renatën, autoren e emisionit “Modë” (Video)

Mbjellja natyrale e qerpikëve është një prej metodave që po preferohet së fundmi shumë nga gjinia femrore. Së fundmi në emisionin “Modë” në TV Dukagjini...

Femra më e bukur në botë nuk ndahet nga këto preparate

Për eksperimentet në fëmijëri “Si fëmijë, nuk kanë qenë vajzë tipike. Disa vajza shpesh u kanë bërë frizura njëra-tjetrës dhe kanë shpikur frizura të reja....

EX-FOOTBALL STAR VINNIE JONES POSTS PHOTO OF 100 FOXES HE SHOT DEAD

Vinnie Jones is a former footballer who is known for his passion for hunting and in fact, he shared some of the photos of...

Building an API in 60 seconds, without any server setup

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

LATEST NEWS

MUST READ