“Ta haj byçën, flemë bashkë sot”, “Zogu” ia “shkref” djalit nga Tirana

0
534

Ai është Zogu i Tironës dhe mirë apo keq, gjithmonë ka arritur të tërheqë vëmendjen e të bëjë që njerëzit të flasin për të.
Ka një mënyrë të veçantë dhe tërësisht ndryshe në prezantimin e emisioneve të mëngjesit.

Shpesh është përfolur edhe në lidhje me seksualitetin.

Shumë thonë se Hermes Nikaj është biseksual, e të tjerë edhe që është gay.

Ajo që vetë djali na ka treguar publikisht është se ka qenë në një marrëdhënie sentimentale për një kohë të gjatë me një vajzë që quhej Anxhela, por që më pas u ndanë për arsye të cilat nuk u treguan kurrë.

 

 

 

 

E ngacmojnë për seksualitetin, por ai nuk reagon asnjëherë me inat.

Sëfundmi në JOQ.al kanë mbërritur disa mesazhe intime mes Hermesit dhe një djali tjetër, i cili i kërkon seks, por që duhet thënë, “Zogu” ia lë thatë.

Djali, madje, mundohet edhe ta marrë me të mira e është gati “t’i hajë byçën”, por Hermesi “ia le ngrefur”, duke e refuzuar e duke mos i shkuar tek shtëpia e tij për të kaluar natën bashkë.

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here