Spikeret e lajmeve të zhveshura në televizionin shqiptar (FOTO)

0
285

Nëse mendonit se të gjithë mënyrat për të tërhequr audiencën ishin konsumuar, atëherë gaboheni. Një televizion i ri në Shqipëri ka zgjedhur që të hyjë në treg, duke tërhequr me fizikun e vajzave.
I çuditshëm është fakti që spikeret e lajmeve në “Zjarr Televizion”, shfaqen duke dhënë lajmet më të zhveshura seç duhet.

zjarrNdërkohë që jemi mësuar t’i shohim serioze spikeret e lajmeve, këto dy prezantuese poshtë xhaketave nuk mbajnë as bluze dhe as reçipeta.

Ndoshta producentët e këtij televizioni kanë zgjedhur këtë mënyrë për të luftuan në tregun e ‘egër’ të medias, duke lënë mënjanë etikën.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here