Mesazhi gabimisht i dërgohet babait, E tmershme ajo cfarë ndodh pastaj…

0
327

Prit ta zërë babin gjumi dhe do jem e jotja plotësisht, Mesazhi gabimisht i dërgohet babait, E tmershme ajo cfarë ndodh pastaj…

Një vajzë e re e quajtur D.A tentoi “t’ia mbathte për të keryer marredheniee natën me të dashurin, por bëri gabimin e madh duke ia dërguar gabimisht babait mesazhet.

Ai vendosi që të merrte një masë ndëshkuese dhe shikoeni se cfare i beri vajzes,
Klikoni posht dhe shiko vazhdimin

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here