Mbjellja natyrale e qerpikëve testohet mbi Renatën, autoren e emisionit “Modë” (Video)

0
74

Mbjellja natyrale e qerpikëve është një prej metodave që po preferohet së fundmi shumë nga gjinia femrore.

Së fundmi në emisionin “Modë” në TV Dukagjini është realizuar një mbjellje e tillë.
Dhe, pikërisht autorja Renata Gafuri ka qenë protagoniste e një mbjellje të tillë.

Rinesa Bytyqi nga Lash Artist ka treguar mënyrat e mbjelljes së qerpikve.

Ajo thotë se një mbjellje e tillë nuk është aspak e dëmshme dhe qëndrojnë 5 deri në 7 javë.

Siç edhe shihet në kronikën e realizuar në emisionin “Modë”, vet autorja Renata Gafuri bëhet protagoniste duke testuar mbjelljen e qerpikëve.

Ky ëhtë një prej trendeve të këtij viti, për shkak të eleminimit të përdorimit të maskarës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here