Femra më e bukur në botë nuk ndahet nga këto preparate

0
73

Për eksperimentet në fëmijëri

“Si fëmijë, nuk kanë qenë vajzë tipike. Disa vajza shpesh u kanë bërë frizura njëra-tjetrës dhe kanë shpikur frizura të reja. Është diç e bukur, mirëpo unë kurrë nuk kam qenë vajzë e tillë. Tani në trend janë flokët biond, ndërkaq kur unë kam qenë fëmijë kemi përdorur lapsa të veçantë për t’u dhënë flokëve nuancë të shkëlqyeshme”.

Për çantën e kozmetikës

“Produkti im kryesor për çdo ditë është korrektori. Ndihem shumë më rehat kur e kam në çantë. Nëse është fjala për takime në mbrëmje, atëherë përdor buzëkuqin ngjyrë të kuqe. Unë bart vetëm një nuancë të veçantë të ngjyrës së kuqe. Kam edhe alajner ngjyrë të zezë dhe maskara. Çanta ime e kozmetikës është mjaft monotone”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here